Casa Dolce Casa tegels

Casa dolce casa is een relatieve nieuwkomer in de wereld van de tegels. Zoals de Nederlandse vertaling van Casa dolce casa doet vermoeden wordt aandacht besteed aan het delicate evenwicht van mens en woonplaats. Het produkt van Casa dolce casa integreert zichzelf perfect in "huis, tuin & keuken". De grote diversiteit aan produkten is meteen te relateren aan het groot aantal natuurlijke naterialen waar Casa dolce casa de beschikking over heeft.

Casa dolce casa is uitmuntend in het bewaren van de natuurlijke rijkdom van een bepaalde natuursteen, terwijl toch een creatieve en innovatieve meerwaarde wordt gecreeërd. Casa dolce casa maakt gebruik van hoogwaardige materialen die in harmonie met de natuur worden geselecteerd. Kwaliteit en creativiteit staan voorop bij het produceren en ontwerpen van de produkten.

Een goed voorbeeld hiervan is de reeks Contemporanea van Casa dolce casa. De natuursteenreproducties geven u de eeuwige schoonheid van een natuursteen gecombineerd met de voordelen van een onverwoestbare volkeramische tegel.

Bij de produktie wordt kwaliteit en hoogwaardigheid met enorme vakmanschap gecontroleerd. Dit geeft garantie voor een duurzaam en kwalitatief goed produkt.

Casa dolce casa gelooft in de waarde van kunst en cultuur. Daarom steunt Casa dolce casa wereldwijd allerlei humanitaire en culturele projecten.

Tegelcentrum.nl levert uiteraard ook de tegels van Casa Dolce Casa tegels voor de beste prijs.

Vraag voor onze Casa Dolce Casa tegels een scherpe offerte op maat aan.

Webdesign by Terra-IT.com